Rendezvények

A Szent János Hotel nemcsak a pihenés, hanem konferenciák, szemináriumok, workshopok ideális helyszínéül is szolgál. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük: megbízható, figyelmes személyzetünk és minden szükséges modern technikai berendezés garantálja az Ön sikeres üzleti rendezvényeit.

Termünk légkondicionált, természetes fénnyel rendelkezik, 90 fő befogadására alkalmas, 

Pick Márk terem

Alapterület: 90 m2

Méret: 20x6 m

Belmagasság: 3,2 m

Színházszerű berendezés esetén a férőhely: 90 fő

Iskolapados berendezés esetén a férőhely: 40 fő

U alakú berendezés esetén a férőhely: 25 fő

Bankett berendezés esetén a férőhely: 25 fő

 

Technikai eszközeink:

  • hangosítás (mobil mikrofonok)
  • projektor
  • laptop
  • wifi internet
  • vetítővászon
  • flipchart tábla
  • faxolás, fénymásolás

 

Rendezvények esetében minden alkalommal az igényeknek megfelelő, személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek. Készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeinken: info@szentjanoshotel.hu

Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Standard szoba Családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály nappalija Jacuzzis luxuslakosztály fürdőszobája Standard szoba Standard szoba Fürdőszoba Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba hálószobája Családi szoba nappalija Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba fürdőszobája Standard szoba Deluxe apartmanok fürdőszoba Minikonyhás deluxe apartman Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba hálószobája Amerikai konyhás családi szoba nappalija Amerikai konyhás családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája
Vevővélemények:


"Csak pár napig voltam Szegeden, de nagyon megragadott a város. Tényleg jó közel van mindenhez a szálloda, jól esett, hogy ebben a kánikulában az egész napi mászkálás után nem kellett még órákig buszozgatni, csak gyorsan “hazaszaladni” és megpihenni a nap végén. Nem beszélve arról, hogy mennyire jó volt egy most elkészült szállodában pihenni, ilyenben még sosem volt részem! Az ágyak, a szőnyegek, a falak - minden makulátlan, és látszik, hogy még szinte teljesen friss ez az egész. Nagyon tetszett!"

Parti Elvira, Ajka


"Sok jó éttermet és szállodát kipróbáltam már, de különleges konyhában abszolút ti vagytok a nyerők! Nagyon régóta vágytam rá, hogy igazi, minőségi indiai ételeket kóstolhassak, és ez a szegedi nyaralásom alatt végre sikerült is. Az étterem csillagos ötös, a szállás pedig nekem öt csillagos. Visszajövünk még!"

Csillagné F. Erika, Alsófarkasd


"Volt már egy jól bevált szállodám itt Szegeden, és nehezen vettem rá magam, hogy inkább Önöknél foglaljak szobát. Őszintén szólva, leginkább a belvárosi elhelyezkedés és a belső parkoló motivált, mert itt sajnos képtelenség parkolóhelyet találni. Ennek ellenére nem csalódtam: nagyon elégedett vagyok a körülményekkel és a kiszolgálás is nagyon figyelmes volt - mindezzel sikerült elhódítaniuk az előző szálláshelyemtől. Köszönöm!"

Bozai József, Pécs