Szobáink

 

A Szent János Hotelben az eklektikus épület adottságait kihasználva 20 db, változatos elrendezésű és adottságú szobában várjuk vendégeinket.
Ha bővebben érdekli valamelyik lakosztályunk, csak kattintson az adott helyiség nevére, és máris megtekintheti a helyiség leírását és berendezését!

 

A klimatizált szobákban széf, LCD televízió, telefon, vízforraló kávé- és teabekészítés, wifi internet, minibár, fürdőköpeny bekészítés szolgálja a vendégeink kényelmét.

Szobáinkat – egyedülálló módon – nem számok jelölik, hanem szegedi épületek, látnivalók neveit viselik.

 

Tekintse meg szobáinkat és lakosztályainkat a szobák nevére kattintva!


 

A régi, felújított épületrészben klasszikusabb berendezésű szobák találhatóak, ebből:

 

-6 db kétágyas standard szoba

-5 db 2 szobás, 4 ágyas családi szoba

-2 db pezsgőkádas lakosztály.

 

Kétágyas szoba (6 db):


     Sóhajok hídja, Zenélő Óra, Fekete Ház, Dömötör Torony, Belvárosi Híd, Gróf Palota


Standard szobáink közül 3db franciaágyas, 3db pedig kétágyas, vagyis a szobákban kérésre az ágyak szétválaszthatók. A franciaágyas szobákba további pótágy is behelyezhető. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 21-29 m2.

 

Családi szoba (5 db):


      Hősök kapuja, Kárász-palota, Reök-palota


A családi szobáink két légterűek, 4 fő számára ajánlottak, de további 1 db pótágy is elhelyezhető. Az önálló hálószoba franciaágyas, a lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító két külön ágy található. A fürdőszoba zuhanyzós. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 42-47 m2.

 

     Régi Zsinagóga


A lakosztályban két külön légterű szoba található, mely akár 6 fő részére is megfelelő lehet. A hálószoba franciaágyas, a nappaliban további két személy számára kényelmes, teljes komfortú rekamiét biztosítunk. Két pótágy is elhelyezhető. A lakószoba alkalmas alkalmi vendégek fogadására, tárgyalási munka végzésére. A lakosztály 2 db LCD TV-vel felszerelt. A szoba további jellegzetessége, hogy a minden szobája az előszobából nyílik, vagyis minden helyisége külön megközelíthető. A lakosztály az emeleten található, féltetőtéri. Alapterület: 66 m2.

 

     Anna kút


Legfeljebb 4 fő számára ajánlott. Az önálló hálószobában franciaágy, pipereasztal is van. A nappaliban további két személy szállhat meg kényelmes, teljes komfortú rekamié és befér még további kettő pótágy. Ez a szálloda kiemelt exkluzivitású lakosztálya. Önálló minikonyhával, gardróbbal, étkezővel, látványgalériával rendelkezik. Nagy belmagasságú, klasszikus elrendezésű lakosztály. Alapterület: 77 m2.


Pezsgőkádas (Nászutas) lakosztályok (2db):


     Víztorony, Móra Ferenc Múzeum


4 főnek vagy nászutasok számára ajánljuk, de további 1 db pótágy is elhelyezhető. A lakosztályok két légterűek, az önálló hálószoba franciaágyas, és a szobából pezsgőkádas élményfürdő nyílik. A lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító teljes komfortú rekamié található. A lakosztályok 2 db LCD Tv-vel felszereltek. A lakosztályokban még egy külön zuhanyzós fürdőszoba is található. A lakosztályok az emeleten találhatóak , féltetőtériek. Alapterület: 44-48 m2.

 

 

A hozzáépített új épületrészben modern, a családok számára is minden igényt kielégítő minikonyhás apartmanok találhatók, ebből:


-5 db kétágyas minikonyhás apartman

-2db 2 szobás, amerikai konyhás családi szoba.

 

Kétágyas minikonyhás apartman (5 db):


     Fogadalmi templom, Kárász utca, Népliget, Zsótér Ház ,Sellő-szobor


Legfeljebb 3 fő számára ajánlott apartman. A lakószobában két személy számára alkalmas kényelmes, teljes komfortú franciaágy vagy széthúzható ágy található, valamint befér egy pótágy. A szoba külön légterű minikonyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Alapterület: 28 m2.

 


     Egyetemi Füvészkert családi szoba (1 db):


Legfeljebb 4 fő számára ajánlott. Egy önálló franciaágyas hálószobából és egy külön légterű konyhával felszerelt nappaliból áll. A nappaliban egy kihúzható teljes komfortú rekamié található. Alapterület: 40 m2.

 

Szegedi Vadaspark családi luxus lakoszály  (1 db):


Legfeljebb 6 fő számára ajánlott. Önálló hálószobás. Az nappaliban további két személy elhelyezése biztosítható kényelmes, teljes komfortú rekamién. A lakószobába befér még két pótágy. Az apartman káddal és dupla mosdós fürdőszobával rendelkezik, a nappali LCD TV -vel felszerelt. Egy nagyobb család pihenéséhez is kiváló. Alapterület: 59 m2.

 

A Szálloda vendégszobáiban a dohányzás minden eset- ben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra takarítá- sai költséget von maga után!

Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Standard szoba Családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály nappalija Jacuzzis luxuslakosztály fürdőszobája Standard szoba Standard szoba Fürdőszoba Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba hálószobája Családi szoba nappalija Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba fürdőszobája Standard szoba Deluxe apartmanok fürdőszoba Minikonyhás deluxe apartman Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba hálószobája Amerikai konyhás családi szoba nappalija Amerikai konyhás családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája
Vevővélemények:


"Csak pár napig voltam Szegeden, de nagyon megragadott a város. Tényleg jó közel van mindenhez a szálloda, jól esett, hogy ebben a kánikulában az egész napi mászkálás után nem kellett még órákig buszozgatni, csak gyorsan “hazaszaladni” és megpihenni a nap végén. Nem beszélve arról, hogy mennyire jó volt egy most elkészült szállodában pihenni, ilyenben még sosem volt részem! Az ágyak, a szőnyegek, a falak - minden makulátlan, és látszik, hogy még szinte teljesen friss ez az egész. Nagyon tetszett!"

Parti Elvira, Ajka


"Sok jó éttermet és szállodát kipróbáltam már, de különleges konyhában abszolút ti vagytok a nyerők! Nagyon régóta vágytam rá, hogy igazi, minőségi indiai ételeket kóstolhassak, és ez a szegedi nyaralásom alatt végre sikerült is. Az étterem csillagos ötös, a szállás pedig nekem öt csillagos. Visszajövünk még!"

Csillagné F. Erika, Alsófarkasd


"Volt már egy jól bevált szállodám itt Szegeden, és nehezen vettem rá magam, hogy inkább Önöknél foglaljak szobát. Őszintén szólva, leginkább a belvárosi elhelyezkedés és a belső parkoló motivált, mert itt sajnos képtelenség parkolóhelyet találni. Ennek ellenére nem csalódtam: nagyon elégedett vagyok a körülményekkel és a kiszolgálás is nagyon figyelmes volt - mindezzel sikerült elhódítaniuk az előző szálláshelyemtől. Köszönöm!"

Bozai József, Pécs