Kapcsolat

Szent János Hotel**** Szeged
6722 Szeged, Gutenberg u. 12.
Tel.: +36 62 / 548 - 544
Fax: +36 62 / 548 - 545
E-mail: info@szentjanoshotel.hu
Web: www.szentjanoshotel.hu

A recepció mobiltelefonos elérhetősége: + 36 30 8700 540

">Térkép

">">

 


Szent János Hotel nagyobb térképen való megjelenítése

 

Megközelítés

 

A Szent János Hotel Szeged belvárosának szívében helyezkedik el, 5 perc kényelmes sétára (300 m) az Európa Nostra – díjas város nyüzsgő, a kulturális és üzleti élettel teli központjától.

 

A szálloda saját, 25 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik. A mélygarázs díja: 2.200 Ft/éj.

 

Cím: 6722 Szeged, Gutenberg u. 12.

GPS koordináták: É 46.25315 és K 20.14336

 

Útvonal autóval érkező Vendégeinknek:

 

Az M5, majd M43 autópályán a Szeged-Észak lehajtónál belváros felé egyenesen végig a Budapesti és a Dorozsmai úton, majd a Kossuth Lajos sugárúton. A sugárútról jobbra a Párizsi körútra, majd balra a Gutenberg utcára.

Szállodánk mélygarázsának bejárata a merőleges utcán (Bólyai János u.) található. A főbejárathoz hasonlóan nagy barna kapu. A bejárat felett a szálloda neve található. Érkezéskor a falra felszerelt kapucsengővel tudják jelezni beállási szándékukat. Kiállásnál a recepción kell jelezni szándékukat.

 

 

Útvonal tömegközlekedéssel érkező Vendégeink:

 

Szeged vasútállomásról: a 20-as busszal a Dugonics térig (Gogol utca), majd gyalogosan kb. 250 m.

 

Mars tér autóbusz állomásról: gyalogosan a Párizsi körúton, majd a Gutenberg utcán, kb. 600 m.

Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Standard szoba Családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály nappalija Jacuzzis luxuslakosztály fürdőszobája Standard szoba Standard szoba Fürdőszoba Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba hálószobája Családi szoba nappalija Standard szoba / Családi szoba fürdőszoba Családi szoba fürdőszobája Standard szoba Deluxe apartmanok fürdőszoba Minikonyhás deluxe apartman Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba fürdőszobája Amerikai konyhás családi szoba hálószobája Amerikai konyhás családi szoba nappalija Amerikai konyhás családi szoba nappalija Jacuzzis luxuslakosztály hálószobája
Vevővélemények:


"Csak pár napig voltam Szegeden, de nagyon megragadott a város. Tényleg jó közel van mindenhez a szálloda, jól esett, hogy ebben a kánikulában az egész napi mászkálás után nem kellett még órákig buszozgatni, csak gyorsan “hazaszaladni” és megpihenni a nap végén. Nem beszélve arról, hogy mennyire jó volt egy most elkészült szállodában pihenni, ilyenben még sosem volt részem! Az ágyak, a szőnyegek, a falak - minden makulátlan, és látszik, hogy még szinte teljesen friss ez az egész. Nagyon tetszett!"

Parti Elvira, Ajka


"Sok jó éttermet és szállodát kipróbáltam már, de különleges konyhában abszolút ti vagytok a nyerők! Nagyon régóta vágytam rá, hogy igazi, minőségi indiai ételeket kóstolhassak, és ez a szegedi nyaralásom alatt végre sikerült is. Az étterem csillagos ötös, a szállás pedig nekem öt csillagos. Visszajövünk még!"

Csillagné F. Erika, Alsófarkasd


"Volt már egy jól bevált szállodám itt Szegeden, és nehezen vettem rá magam, hogy inkább Önöknél foglaljak szobát. Őszintén szólva, leginkább a belvárosi elhelyezkedés és a belső parkoló motivált, mert itt sajnos képtelenség parkolóhelyet találni. Ennek ellenére nem csalódtam: nagyon elégedett vagyok a körülményekkel és a kiszolgálás is nagyon figyelmes volt - mindezzel sikerült elhódítaniuk az előző szálláshelyemtől. Köszönöm!"

Bozai József, Pécs