Szobáink

A Szent János Hotelben az eklektikus épület adottságait kihasználva 20 db, változatos elrendezésű és adottságú szobával – standard szoba, családi szoba, lakosztály valamint 1db mozgáskönnytett - szobával várjuk vendégeinket. A klimatizált szobákban széf, LCD televízió, telefon, vízforraló kávé- és teabekészítés, wifi internet, minibár, fürdőköpeny bekészítés szolgálja a vendégeink kényelmét.

  • 12db Standard szoba
  • 5db Családi szoba
  • 2db Lakosztály
  • 1db Mozgáskönnytett szoba

 

Szobáinkban található ágyméretek:

Franciaágy 180 x 200

Egyszemélyes ágyak (külön ágyas szobáinkban) 90x 200

 

 

Standard kétágyas szobáink (12db):

Standard szobáink közül 6db franciaágyas, 6db pedig kétágyas, vagyis a szobákban kérésre az ágyak szétválaszthatók. A franciaágyas szobákba további pótágy is behelyezhető. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 21-29 m2.

 

Családi szoba (5 db):

A családi szobáink két légterűek, 4 fő számára ajánlottak, de 1 családi szobánkba további 1 db pótágy illetve 1 családi szobánkba 2 db pótágy is elhelyezhető. Az önálló hálószoba kérésre lehet  franciaágyas vagy külön ágyas, a lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító két külön ágy található. A fürdőszoba zuhanyzós. A nappali szoba alkalmas alkalmi vendégek fogadására, tárgyalási munka végzésére. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 44-66 m2.

 

Pezsgőkádas lakosztályok (2db):

Paroknak vagy nászutasok számára ajánljuk, de további 1 db pótágy is elhelyezhető. A lakosztályok két légterűek, az önálló hálószoba franciaágyas, és a szobából pezsgőkádas élményfürdő nyílik. A lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító teljes komfortú rekamié található. A lakosztályok 2 db LCD Tv-vel felszereltek. A lakosztályokban még egy külön zuhanyzós fürdőszoba is található. A lakosztályok az emeleten találhatóak , féltetőtériek. Alapterület: 44-48 m2.

 

A Szálloda vendégszobáiban a dohányzás minden eset- ben TILOS!

A szobákban történő dohányzás extra takarítá- sai költséget von maga után.

Írja meg véleményét
szállodánkról!

Copyright © 2019 – Szent János Hotel / site by Web&Service Kft