Szent János Hotel

Pihenjen csendes, sétálóövezeti szállodánkban, karnyújtásnyira Szeged pezsgő belvárosától!

A Szent János Hotel**** kialakításakor végig arra törekedtünk, hogy  vendégeink igényeinek megfelelően, magas színvonalon tegyünk eleget. A hotel a történelmi belváros egyik megújult, csendes sétálóutcájában, egy műemlék értékű felújított polgárházban található, ahol egy klasszikus és egy modern szárnnyal, 20 szobával és lakosztállyal, gyönyörű környezettel és remek konyhával várjuk Önt is!

 

Miért érdemes nálunk megpihennie?

Szállodánk különösen a jó elhelyezkedése miatt kiváló az átutazók számára: 5 perc kényelmes sétára (300 m) helyezkedik el az Europa Nostra – díjas nyüzsgő városközponttól, ahonnan alig pár száz méterre található a Dóm-tér és a Tisza-part. Ezen kívül Szeged belvárosának összes fontosabb látnivalója gyalogosan is kényelmes közelségben található, így nem kell újabbnál újabb parkolóhelyek keresgélésével töltenie az idejét.

 

Különleges étterem.

A hotelben egy gyönyörű  étterem található. A Taj Mahal étterem specialitása az eredeti indiai konyha, de természetesen magyaros és nemzetközi ételekkel is várjuk Önt. 

Külsős, betérő vendégeinket szeretettel várjuk különleges száraz sóterápiával működő sószobánkkal! 

Rendezvényeknek is szívesen otthont adunk

A szálloda modern rendezvényteremmel is rendelkezik, amely 90 főig kényelmesen biztosít kiváló helyszínt konferenciák, tréningek, rendezvények, esküvők és ballagások részére.

A teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásainkat ajánljuk minden pihenni vágyó vendégünknek, baráti társaságoknak, családoknak, nászutasoknak, és ideális környezetet kínálunk üzletembereknek, konferencián résztvevők számára.

 

Szállodánk kialakítása, belső terei

 

A szálloda Nepomuki Szent Jánosról kapta a nevét, aki Közép-Európa legismertebb szentjei közé tartozik. Ő a folyók, a hidak, a hajósok, a halászok és a molnárok védőszentje; az úton és vízen járók védelmezője, így szállodánk és vendégeink patrónusa is.

A műemlék épületben egykor a Pick család élt és kezdte a ma már világhíres szalámi gyártását. Pick Márk (1843–1892) terménykereskedő volt, 1885-ben vette meg a Gutenberg u 12. szám alatti sarokházat és egy évre rá kapott iparengedélyt szalámi gyártásra. A ház a család tulajdona maradt egészen 1945-ig.

A megszépült eklektikus épület adottságait kihasználva 6 db kétágyas szobát, 2 db két szobás családi szobát,  4 db lakosztályt (akár jacuzzival)alakítottunk ki a felújított régi szárnyban. Az utcai szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik Európa egyik legszebb zsinagógájára.

A később hozzáépített épületrészben modern, a családok számára is minden igényt kielégítő 6 db kétágyas, minikonyhás apartman és 1 db 4 ágyas, konyhás apartman található. A klimatizált szobákban széf, LCD televízió, telefon, wifi internet, minibár szolgálja a vendégeink kényelmét. Parkolásra a szálloda saját 20 gépkocsi elhelyezésére alkalmas mélygarázsában van lehetőség.

 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

Írja meg véleményét
szállodánkról!

Copyright © 2019 – Szent János Hotel / site by Web&Service Kft