Szobáink Szent János Hotel

A Szent János Hotelben az eklektikus épület adottságait kihasználva 20 db, változatos elrendezésű és adottságú szobában várjuk vendégeinket.  A klimatizált szobákban széf, LCD televízió, telefon, vízforraló kávé- és teabekészítés, wifi internet, minibár, fürdőköpeny bekészítés szolgálja a vendégeink kényelmét. Szobáinkat – egyedülálló módon – nem számok jelölik, hanem szegedi épületek, látnivalók neveit viselik.

A régi, felújított épületrészben klasszikusabb berendezésű szobák találhatóak, ebből:
-6 db kétágyas standard szoba
-5 db 2 szobás, 4 ágyas családi szoba
-2 db pezsgőkádas lakosztály.

 

Kétágyas szoba (6 db):

Sóhajok hídja, Zenélő Óra, Fekete Ház, Dömötör Torony, Belvárosi Híd, Gróf Palota

Standard szobáink közül 3db franciaágyas, 3db pedig kétágyas, vagyis a szobákban kérésre az ágyak szétválaszthatók. A franciaágyas szobákba további pótágy is behelyezhető. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 21-29 m2.

 

Családi szoba (5 db):

Hősök kapuja, Kárász-palota, Reök-palota

A családi szobáink két légterűek, 4 fő számára ajánlottak, de további 1 db pótágy is elhelyezhető. Az önálló hálószoba franciaágyas, a lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító két külön ágy található. A fürdőszoba zuhanyzós. Az emeleten található szobák féltetőtériek. Alapterület: 42-47 m2.

Régi Zsinagóga

A lakosztályban két külön légterű szoba található, mely akár 6 fő részére is megfelelő lehet. A hálószoba franciaágyas, a nappaliban további két személy számára kényelmes, teljes komfortú rekamiét biztosítunk. Két pótágy is elhelyezhető. A lakószoba alkalmas alkalmi vendégek fogadására, tárgyalási munka végzésére. A lakosztály 2 db LCD TV-vel felszerelt. A szoba további jellegzetessége, hogy a minden szobája az előszobából nyílik, vagyis minden helyisége külön megközelíthető. A lakosztály az emeleten található, féltetőtéri. Alapterület: 66 m2.

Anna kút

Legfeljebb 4 fő számára ajánlott. Az önálló hálószobában franciaágy, pipereasztal is van. A nappaliban további két személy szállhat meg kényelmes, teljes komfortú rekamié és befér még további kettő pótágy. Ez a szálloda kiemelt exkluzivitású lakosztálya. Önálló minikonyhával, gardróbbal, étkezővel, látványgalériával rendelkezik. Nagy belmagasságú, klasszikus elrendezésű lakosztály. Alapterület: 77 m2.

 

Pezsgőkádas (Nászutas) lakosztályok (2db):

Víztorony, Móra Ferenc Múzeum

4 főnek vagy nászutasok számára ajánljuk, de további 1 db pótágy is elhelyezhető. A lakosztályok két légterűek, az önálló hálószoba franciaágyas, és a szobából pezsgőkádas élményfürdő nyílik. A lakószobában két személy kényelmes elhelyezését biztosító teljes komfortú rekamié található. A lakosztályok 2 db LCD Tv-vel felszereltek. A lakosztályokban még egy külön zuhanyzós fürdőszoba is található. A lakosztályok az emeleten találhatóak , féltetőtériek. Alapterület: 44-48 m2.

 

 

A hozzáépített új épületrészben modern, a családok számára is minden igényt kielégítő minikonyhás apartmanok találhatók, ebből:
-5 db kétágyas minikonyhás apartman
-2db 2 szobás, amerikai konyhás családi szoba.

 

Kétágyas minikonyhás apartman (5 db):

Fogadalmi templom, Kárász utca, Népliget, Zsótér Ház ,Sellő-szobor

Legfeljebb 3 fő számára ajánlott apartman. A lakószobában két személy számára alkalmas kényelmes, teljes komfortú franciaágy vagy széthúzható ágy található, valamint befér egy pótágy. A szoba külön légterű minikonyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Alapterület: 28 m2.

 

Egyetemi Füvészkert családi szoba (1 db):

Legfeljebb 4 fő számára ajánlott. Egy önálló franciaágyas hálószobából és egy külön légterű konyhával felszerelt nappaliból áll. A nappaliban egy kihúzható teljes komfortú rekamié található. Alapterület: 40 m2.

 

Szegedi Vadaspark családi luxus lakoszály  (1 db):

Legfeljebb 6 fő számára ajánlott. Önálló hálószobás. Az nappaliban további két személy elhelyezése biztosítható kényelmes, teljes komfortú rekamién. A lakószobába befér még két pótágy. Az apartman káddal és dupla mosdós fürdőszobával rendelkezik, a nappali LCD TV -vel felszerelt. Egy nagyobb család pihenéséhez is kiváló. Alapterület: 59 m2.

 

A szálloda vendégszobáiban a dohányzás minden esetben TILOS!
A szobákban történő dohányzás extra takarításai költséget von maga után!

Írja meg véleményét
szállodánkról!

Copyright © 2019 – Szent János Hotel / site by Web&Service Kft